25 Kasım 2012 Pazar

Dev Bir Joygame Yapımı Kehanet Online!

Merhabalar sevgili oyun severler!..
Eğlenceli, türkçe seslendirmeli, sıkmayan, denenilmesi gereken ve bağımlısı olacağınız bir online anime oyunu mu arıyorsunuz?
Bir Joygame yapımı KEHANET ONLİNEhenüz denemediniz mi yoksa? Her ne kadar deneyememinize üzülsem de geç kalmış sayılmassınız. Size tavsiyem; vakit kaybetmeden kehanet online kayıt olmalısınız!

Kehanet Online sınıf ve ırklar açısından 5 ırk ve 32 sınıftan yani 160 değişik karakterden oluşuyor ve oldukça fazla. Kendi taktiklerinize uygun karakteri bulmak çok da zor değil. Irklar; İnsan, Vata, Luluanta, Naiti ve Delfis olmakla beraber her bir ırkın kendine has özellikleri var. Hemen
Kehanet online indirerek Kehanet Online'ı ve birbirinden güzel ırkları deneyebilirsiniz.

Oyun oldukca eğlenceli, grafikleri bir mmo oyunu olarak yine joygame'e yakışır şekilde diğer mmorpg oyunlarından ayrı  tutulacak derecede. Bunlara ek olarak Kehanet Online çok fazla atılım göstermişe benziyor. Birçok MMORPG oyunda olmayan özellikler mevcut.

Kehanet Online'a has oyun içinde "Sihirli Anahtar" sistemi mevcut oyunda iki anahtar sistemi bulunuyor "Canavar Anahtar Sistemi" ve "Tanrı Anahtar Sistemi". İki sistemin de oyuna getirdiği özellikler, yenilikler farklı. Öncelikle canavar anahtar sistemine bayılacaksınız! Oyunda karşınıza çıkan yaratıkları da sizinle beraber savaştırabiliyorsunuz.. Öldürdüğünüz canavarların anahtarları daha sonra kullanmanız için canavar albümüne gidiyor. Tanrı anahtar sistemi ise karakterinizin seçeceğiniz yöndeki özelliklerini güçlendiriyor. Temel anahtar ve buna bağlı bir yardımcı anahtar ile karakterinizin istediğiniz yönünü güçlendirebiliyorsunuz.

Bunlara ek olarak diğer MMORPG oyunlarda da bulunabilen daha bir çok sistem mevcut. Bunlardan bazıları; "Dna Sistemi", "Meslek Sistemi" ve "Pet Sistemi", "Lonca Sistemi" , "Dükkan Sistemi" "Zindan Sistemi".


Mutlaka denenilmesi gerekilen bir Joygame yapımı olarak görüyorum, oldukça eğlenceli ve sizi pişman etmeyecek derecede bir Online MMORPG oyunu ile tanışmanızı tavsiye ediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder